Jak oslavila 6.A DEN DĚTÍ?

1.6. jsme společně vyrazili do stáje Pohoda do Starých Dobrkovic. Cestou jsme si zahráli hru "Putování po zemích EU", plnili jsme různé úkoly a ověřili si, jak známe hlavní města evropských států.
Ve Starých Dobrkovicích už na nás čekali trenérka stáje Věrka Studená, její manžel Ivan a 4 koníci - Čiko, Kasia, Bylinka a Laguna. Věrka a Ivan se nás ujali - vyprávěli nám spoustu zajímavých věcí o koních, zahráli jsme si hru na "koně a vlky", abychom s koníky navázali kontakt, nejprve jsme je čistili a kartáčovali, poté už jsme mohli usednout do sedla a ověřit si, zda opravdu " nejkrásnější pohled na svět je z koňského hřbetu".
Ivan nám ještě rozdělal ohýnek a kdo měl s sebou "buřtíka", mohl si jej opéci.
Pobyt u koníků se nám všem moc líbil. :-)
6.A a p.uč. Schinková

Fotogalerie

"Putování po EU" - plníme úkolyPlníme úkoly..."Už ten lístek mám!"DvojspřežíVe Starých DobrkovicíchVěrka Studená vykládá o koních6.A - Den se třídou - koníci6.A - Den se třídou - koníciHra na stádo koní a na vlkyVlciVlciStádo koní se paseVlci zaútočiliVelká honička6.A - Den se třídou - koníciLucka ukazuje, jak se koník čistíIvan Studený vyprávíČistíme6.A - Den se třídou - koníciNavazujeme kontakt s koníky6.A - Den se třídou - koníci6.A - Den se třídou - koníci6.A - Den se třídou - koníci6.A - Den se třídou - koníci6.A - Den se třídou - koníci6.A - Den se třídou - koníci6.A - Den se třídou - koníciA Lucka dosedla do sedlaHurá na koně!6.A - Den se třídou - koníci6.A - Den se třídou - koníci6.A - Den se třídou - koníci


 

X

Přihlášení uživatele



Používejte stejné přihlašovací údaje
jako ke svému účtu na školním počítači