Vaření v 5. A

Při zkoumání lidových zvyků jsme našli zajímavou zmínku o podzimní jabkancové pouti. Koncem listopadu se v oblastech, kde se bramborám říká ještě starším jménem zemská jablka neboli erteple, se pečou sladké placky z bramborového těsta. Na ty jsme příliš chutě neměli, tak jsme si vybrali raději naše osvědčené bramborové recepty. Kuchyňkou voněl smažený bramborák, ostrý bramborový salát i zapečené brambory. A protože jsou páťáci šikovní kuchaři, moc jsme si pochutnali.

Fotogalerie

Vaříme z bramborVaříme z bramborVaříme z bramborVaříme z bramborVaříme z bramborVaříme z bramborVaříme z bramborVaříme z bramborVaříme z bramborVaříme z bramborVaříme z bramborVaříme z bramborVaříme z bramborVaříme z bramborVaříme z bramborVaříme z bramborVaříme z bramborVaříme z bramborVaříme z bramborVaříme z bramborVaříme z bramborVaříme z bramborVaříme z bramborVaříme z bramborVaříme z bramborVaříme z bramborVaříme z bramborVaříme z bramborVaříme z bramborVaříme z brambor


 

X

Přihlášení uživatele



Používejte stejné přihlašovací údaje
jako ke svému účtu na školním počítači