Školní výlet 7.c

V úterý 14.6. jsme se vydali na školní výlet do Dolní Vltavice. Na kole nás celkem vyrazilo dvacet, ale na místo nás dorazilo jen devatenáct. Když jsme přijeli po dlouhé a namáhavé cestě k ubytovně, všichni si oddychli, že jsou na místě a šli se ubytovat. K večeru jsme měli přednášku o topografii a orientační běh, když jsme se všichni z běhu vrátili, připravili jsme táborák a opekli jsme si buřty.

Další den jsme záhájili ranní rozcvičkou a koupáním. Poté jsme se znovu vydali na cestu, ale tentokrát do lanového centra. Na místě jsme se rozdělili na dvě skupiny. Jedna si šla zahrát paintball a druhá skupina byla mezitím vyzkoušet lanovou dráhu. Když se všichni vystřídali a odpočinuli, čekala nás cesta zpátky k ubytovně. Po obědě na nás čekal další program, ten se skládal z házení předmětů do vody v případě, kdyby se někdo topil, vodních plavidel a zorbingu. Tento den jsme také jeli na motorovém člunu ze kterého jsme mohli vyskočit. Večer jsme si zahráli volejbal a měli jsme volnou zábavu.

Poslední den našeho výletu nás čekala přednáška o resuscitaci a o vodní záchranné službě. Po těchto přednáškách jsme si uklidili pokoje a šli jsme si zaplavat nebo projet na kánojích či kajacích. Zpátky do Českého Krumlova byla cesta asi pro všechny méně náročná.

Myslím si, že za všechny mohu říct, že se nám výlet moc povedl a těšíme se na další. Touto zprávou bychom chtěli poděkovat nejen učitelům ale i Jaroslavu Tůmovi.

Za 7.c Martina Řeháčková

Fotogalerie

Školní výlet 7.CŠkolní výlet 7.CŠkolní výlet 7.CŠkolní výlet 7.CŠkolní výlet 7.CŠkolní výlet 7.CŠkolní výlet 7.CŠkolní výlet 7.CŠkolní výlet 7.CŠkolní výlet 7.CŠkolní výlet 7.CŠkolní výlet 7.CŠkolní výlet 7.CŠkolní výlet 7.CŠkolní výlet 7.CŠkolní výlet 7.CŠkolní výlet 7.CŠkolní výlet 7.CŠkolní výlet 7.CŠkolní výlet 7.CŠkolní výlet 7.CŠkolní výlet 7.CŠkolní výlet 7.CŠkolní výlet 7.CŠkolní výlet 7.CŠkolní výlet 7.CŠkolní výlet 7.CŠkolní výlet 7.C


 

X

Přihlášení uživatele



Používejte stejné přihlašovací údaje
jako ke svému účtu na školním počítači