Jak 6.A jedla čínskou rýži

Víte, že více lidí jí každý den hůlkami než našimi příbory? Vždyť hůlky se používají v celé východní Asii a například Číňanů je více než jedna miliarda. V rámci učiva dějepisu o starověké Číně si žáci 6.A zasoutěžili v používání jídelních hůlek. Hůlky a misky přinesli sami žáci. Po základních kolech a semifinále ve finále zvítězil Pepík Hrstka. Získal titul Syn nebes, tedy titul čínského císaře. Navíc Dan přinesl pravý čínský čaj, takže se uvařil a hlavně finalisté mohli ochutnat jeho chuť. Na průběh soutěže se můžete podívat prostřednictvím fotek Evy Šustrové.

Fotogalerie

jídelní hůlkyjídelní hůlkyjídelní hůlkyjídelní hůlkyjídelní hůlkyjídelní hůlkyjídelní hůlkyjídelní hůlkyjídelní hůlkyjídelní hůlky


 

X

Přihlášení uživatele



Používejte stejné přihlašovací údaje
jako ke svému účtu na školním počítači