Zátoň 8.A

Dojmy a postřehy ze Zátoně v 8.A
Když mám být upřímná, tak se mi na Zátoni velmi líbilo. Bylo fajn být s lidmi, které znám poměrně dlouhou dobu a naučit se s nimi ještě více spolupracovat a domlouvat. (Ale v některých chvílích jsme si pořádně lezli na nervy.) Hry se mi líbily. V každé hře se musel najít ten správný hráč, především ve hře "sumo". I když někdo nehrál tak ale dokázal pomáhat, kde se dalo a hlavně povzbudit, to je to co tým potřebuje. Večer jsme si zavzpomínali na pár výletů z předešlých ročníků a pobavili se předchozími vtípky, které se za ty tři roky staly. Výlet byl velmi pěkný a vydařený s nádherným počasím. Až na ráno kdy nás nečekaně překvapila pořádná rozcvička. (Zdeňka Frühaufová)
Hned jak jsme přijeli, začala hra - museli jsme dostat klíč ven z "roury". Bylo velké překvapení, když jsme přišli na to, že v té rouře jsou díry a voda si vesele proudí ven. Pak jsme hráli spoustu her, mě osobně to moc bavilo všechno. A pak jsme samozřejmě dělali blbosti na pokoji. A celou noc tam byl hluk ... to se neví. Druhý den nebylo už moc her jako ten první, což byla strašná škoda, ale bylo málo času. Je škoda, že to byly jen dva dny, já bych tam mohla zůstat klidně celý týden. Počasí nám přálo moc. Bylo to krásné. A šlo dokonale vidět, jak kdo umí spolupracovat, kdo je vůdce a kdo spíše kouká a pomáhá povzbuzováním a kdo se směje a nic nedělá, ale tak co každý jsme nějaký? Já si Zátoň moc užila, ale když bude příště podobná akce, tak prosím bez té hrozné rozcvičky. Děkuju moc. (Zuzana Krajňáková)
První hra byla o získání klíče, pro zahájení hry muselo být nejméně 11 lidí. Po získání klíče jsme měli krátký čas na ubytování, vybalení věcí a povlečení postelí. Krátce po zabydlení jsme šli hrát hru, ve které hrály dva týmy proti sobě. Hra byla o tom, že pět lidí z týmu si stouplo na "lyžiny" s provazy a úkol byl obejít celý barák. Celý čtvrtek jsme dělali různé aktivity venku. Večer oba týmy dostaly rozkaz vymyslet hru pro protivníka, ve které bude jasné, že jste lepší. Vlastně vítězství záleželo jen na těchto dvou hrách. Po desáté hodině večer jsme šli dovnitř, kde jsme prezentovali výlety, výlety s Lesy města Č. Krumlov a lyžák a následně si promítali fotky. Večerka byla v 0.00 a brzy ráno nás vzbudili kvůli rozcvičce, fuj! Druhý den jsme byli převážně vevnitř, kde to nebylo tak záživné jako předešlý den. Okolo 14. hod bylo rozloučení a odjezd domů. (Patrik Študlar)
Za 8.A Antonín Zlámal

Fotogalerie

Zátoň 8.AZátoň 8.AZátoň 8.AZátoň 8.AZátoň 8.AZátoň 8.AZátoň 8.AZátoň 8.AZátoň 8.AZátoň 8.AZátoň 8.AZátoň 8.AZátoň 8.AZátoň 8.AZátoň 8.AZátoň 8.AZátoň 8.AZátoň 8.AZátoň 8.AZátoň 8.AZátoň 8.AZátoň 8.AZátoň 8.AZátoň 8.AZátoň 8.AZátoň 8.AZátoň 8.AZátoň 8.A


 

X

Přihlášení uživatele



Používejte stejné přihlašovací údaje
jako ke svému účtu na školním počítači