Výlet 6.B do Nové Pece

9. - 10. 6. strávila 6.B necelé dva dny v Nové Peci:

Na výletě se mi líbilo vše, ale nejlepší byla stezka odvahy pro kešku. S kamarádkou jsme si myslely, že tam někdo stojí, ale byl to strom. Líbily se mi chatky, byly hezký, akorát tam byla zima. Hry byly taky moc super.

Nejlepší byl večer, kdy jsme si to na pokoji pořádně užili a pořád se smáli. S Jonym, Emčou, Eliškou, Luckou, Kačkou a Terkou jsme ve volném čase na výletě hráli vlastní vymyšlenou hru. Kdyby na výlet nejela Terka, tak to není ono. Byl to nejlepší výlet.

Nejlepší byl večer, protože jsme hledali kešku a šli jsme pozdě spát. V chatce byla s holkama strašná sranda, měly jsme tam komára a Aneta si taky začala hrát na to, že se zakuklí a bude motýl.

- Líbilo se mi, jak mi Lucka dala cestou na výlet dárek.
- Líbilo se mi, jak Aneta spadla do kaluže.
- Líbily se mi sloupy, na kterých stály chatky.

Mně se líbilo, že jsme se koupali a měli jsme spoustu zábavných her. A hledali jsme kešku, to bylo super. A večerka nebyla brzy.

Líbilo se mi, že jsme hráli spoustu her. V zoo jsme krmili zvířata a byli jsme v ohradě s koňmi a kozami a bylo to tam moc fajn. Bylo super, když jsme se koupali v Lipně.

Výlet byl super. Bavilo mě hrát hry, které vymyslela paní učitelka Palmová.

Nejlepší hra byla hra na ocásky. S Lukym jsme byli první. A hra na průjem, taky jsme byli dobrý. Celý výlet jsme pak hráli hru na nálet, bombu a povodeň. Tenhle výlet byl fajn.

- Výlet
- zábavný stmelující
- zabavuje stmeluje rychle utíká
- Večer byla velká sranda.

Fotogalerie

Výlet Nová Pec 6.BVýlet Nová Pec 6.BVýlet Nová Pec 6.BVýlet Nová Pec 6.BVýlet Nová Pec 6.BVýlet Nová Pec 6.BVýlet Nová Pec 6.BVýlet Nová Pec 6.BVýlet Nová Pec 6.BVýlet Nová Pec 6.BVýlet Nová Pec 6.BVýlet Nová Pec 6.BVýlet Nová Pec 6.BVýlet Nová Pec 6.BVýlet Nová Pec 6.BVýlet Nová Pec 6.BVýlet Nová Pec 6.BVýlet Nová Pec 6.BVýlet Nová Pec 6.BVýlet Nová Pec 6.BVýlet Nová Pec 6.BVýlet Nová Pec 6.BVýlet Nová Pec 6.BVýlet Nová Pec 6.BVýlet Nová Pec 6.BVýlet Nová Pec 6.BVýlet Nová Pec 6.BVýlet Nová Pec 6.BVýlet Nová Pec 6.BVýlet Nová Pec 6.BVýlet Nová Pec 6.BVýlet Nová Pec 6.B


 

X

Přihlášení uživatele



Používejte stejné přihlašovací údaje
jako ke svému účtu na školním počítači