Beseda s panem Pípalem - 7.C

Ve čtvrtek 16. března nás navštívil městský policista pan Pípal. Povídali jsme si o našich právech a svobodách, vysvětlil nám, jak fungují věci spojené se zákonem, na co máme práva, kde začínají a končí naše svobody, dále nám řekl pár případů, co se může stát, když budeme omezovat něčí práva a zasahovat mu do jeho svobod.
Myslíme, že beseda byla velmi zajímavá a i nás bavila, pan Pípal nám zodpověděl všechny otázky, dozvěděli jsme se plno nových věcí.
Kateřina K. Krejčová, Anna Švecová
O hodině s panem Pípalem jsme si povídali o našich právech a svobodách. Tak třeba právo na život patří k nejdůležitějším lidským právům, zaručuje právo na život v jeho nejužším slova smyslu. O hodině jsme dostali papírky, na kterých byla napsána lidská práva, která jsme měli seřadit od nejdůležitějšího po méně důležitá. Pan Pípal nám říkal o různých právech a jeho vyprávění bylo vcelku zajímavé. Jana Mrhalová, Karolína Homolková
Pan Pípal nám povídal o lidských právech
Řekl nám, že naše práva končí tam, kde začínají práva druhých, nemůžeme např. využívat naše právo na projevování názorů pro projevování rasismu nebo jiných předsudků.
Každý máme svá práva a nikdo nás jich nesmí zbavovat ani nás omezovat.
Každý máme stejná práva.
Hodina byla velice zajímavá a poučná a z hodiny jsme si něco odnesli.
Barbora Kunešová, Natálie Rosinová

Fotogalerie

P. Pípal - 7.CP. Pípal - 7.CP. Pípal - 7.CP. Pípal - 7.C


 

X

Přihlášení uživatele



Používejte stejné přihlašovací údaje
jako ke svému účtu na školním počítači