Native Speaker in 7B and 7C

Rodilý mluvčí angličtiny Alex z USA navštívil v úterý 12.3. kromě obvyklého prvního stupně také dvě třídy na druhém stupni - 7B a 7C. Jak nás angličtina s Alexem bavila a jak jsme mu rozuměli? "líbilo se mi, jak nás všechny vyvolával a mluvil na nás anglicky. Já jsem rozuměla skoro všemu, co říkal, jen pár slovům jsem nerozuměla. Škoda, že jsme neměli angličtinu cšelý den."
"Nejvíc se mi líbilo, jak jsme dělali svůj vlastní jídelníček do své restaurace. Nejlepší ale bylo, jak jsme si objednávali jídlo a pití z jiných restaurací."
"Hodina s rodilým mluvčím byla super. Všemu co říkal jsem rozuměl. Byla s ním legrace, při hodině jsme se nasmáli, ale i se něco naučili."
"We had a funny English lesson yesterday with Alex, he is from USA. We were playing games, one game was about a restaurant." "I liked the lesson, because he made me laugh and he had a great sense of humor. At first I was a little sad that we hadn´t geography, but then I was happy. We played cool games and it was fun."
"He was very funny and it was a great lesson."

Fotogalerie

Rodilý mluvčí 7BRodilý mluvčí 7BRodilý mluvčí 7BRodilý mluvčí 7BRodilý mluvčí 7BRodilý mluvčí 7BRodilý mluvčí 7BRodilý mluvčí 7BRodilý mluvčí 7B


 

X

Přihlášení uživatele



Používejte stejné přihlašovací údaje
jako ke svému účtu na školním počítači