Poděkování

Vážení rodiče,

chtěla bych Vás pozdravit v této mimořádné době a poděkovat Vám za to, jakým způsobem se snažíte pomoci svým dětem při distanční výuce. Ze zpětných vazeb, které jsme od Vás dostali, vyplynulo, že ve většině případů považujete rozsah učiva za adekvátní a chválíte i spolupráci s učiteli. Vaše připomínky k roztříštěnosti zadávání (hlavně na 2. stupni) se snažíme již napravit: veškeré zadávání práce z jednotlivých předmětů bude ve výukových plánech, V Bakalářích v sekci Domácí úkoly zase pracovní listy a jiné přílohy.

V žádném případě Vás nechceme přetěžovat, práci se snažíme nastavovat tak, aby ji žáci vyšších ročníků zvládli sami, ostatní s Vaší částečnou pomocí. Nechceme po Vás, abyste děti učili a jejich výslednou práci kontrolovali, ale abyste pomohli dětem zorganizovat čas a začlenili výuku do běžného pracovního dne.

Chápeme, když se Vašim dětem nepodaří něco splnit. Bereme v úvahu i znevýhodnění, která někteří žáci mají. Všechna zadaná práce na doma, včetně dobrovolných úkolů pro zájemce, je z naší strany nabídkou pro žáky, jak se dále vzdělávat. Mají-li děti nějaký dotaz či problém, mohou se vždy na učitele konkrétního předmětu obrátit (naši učitelé nabízí velkou škálu možností).

Vážení rodiče, ještě jednou Vám děkuji za spolupráci. Jsme tady pro Vaše děti i pro Vás, v případě potřeby nás neváhejte kontaktovat. Věřím, že společně tuto nelehkou situaci zvládneme. Hodně zdraví Vám všem.

Mgr. Ivana Severová

X

Přihlášení uživatele



Používejte stejné přihlašovací údaje
jako ke svému účtu na školním počítači